Verhuizen van Nederland naar Berlijn

Gespecialiseerd in kleine verhuizingen

Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen


Berlijn, Parijs, Barcelona, Munchen, Antwerpen

Tarieven vanaf €350

Gespecialiseerd in kleine verhuizingen

Verhuizen van Nederland naar Berlijn

Wij specialiseren in verhuizingen van Nederland naar Berlijn. De verhuizingen doen we vooral van Amsterdam naar Berlijn en andersom, maar we kunnen van en naar elke plaats in Nederland en Duitsland verhuizen. Voor een verhuizing tot maximaal 20m3 kun je wellicht bij ons terecht. Wij bieden vooral voor kleine verhuizingen concurrerende tarieven. Bij ons kan je al verhuizen vanaf €350 en soms voordeliger als we gedeelde bussen beschikbaar hebben. Voor dit tarief krijg je alleen het transport tussen de twee locaties en dient de klant zelf de spullen te tillen naar en van de bus. We kunnen natuurlijk ook het tilwerk verzorgen. Let wel op dat we alleen via de trappen verhuizen en niet via het raam. Bekijk hieronder een paar voorbeelden en neem bij interesse contact met ons op 🙂

4,5m3 (25 verhuisdozen)
Van Amsterdam naar Berlijn

€350

12m3 (50 dozen, 1 bed, 1 bank) 
Van Berlijn naar Utrecht

€980

20m3 (60 dozen, 2 bedden, kast, tv)
Van Den Haag naar Berlijn

€1200

Andere tarieven

Voor andere voorbeeldtarieven van en naar verschillende plaatsen klik je hieronder

Verhuizen van Berlijn naar Nederland

Wij verzorgen verhuizingen van Berlijn naar Nederland en andersom. De voordeligste verhuizing is van Berlijn naar de regio Amsterdam. Buiten Berlijn om verhuizen we ook naar andere plaatsen in Duitsland of Nederland.

Heb je teveel spullen voor een auto of heb je een compleet appartement te verhuizen, dan zouden wij de verhuizing eventueel kunnen verzorgen.

Wij bieden relatief concurrerende tarieven voor verhuizingen vanaf 10 verhuisdozen. Als een van de weinige verhuisbedrijven, maken wij gebruik van kleine bussen, om zo de kosten te drukken en het gemak te vergroten. Omdat er tegenwoordig steeds meer mensen in gemeubileerde woningen wonen, bieden wij verhuisdiensten aan juist voor de degenen met weinig spullen.

Voor de wat grotere verhuizingen met meubels en witgoed bieden wij ook verschillende opties aan. Wij gaan alleen wel tot max 20m3.

Contact

7 dagen per week beschikbaar van 12.00 tot 23.00

Stel een vraag

    Contact Info

    Poggenbeekstraat 9-3
    1073 JE Amsterdam

    +31 6 54 38 66 10

    bryan@briand.nl